Tainola Marjaana

Personal trainer, koulutettu hieroja, osteopatiaan erikoistuva
Olen opiskellut liikuntalääke- sekä terveystieteitä avoimessä Itä-Suomen Yliopistossa. Olen kouluttautunut myös kuntosaliohjaajan ja personal trainerin opinnoilla.
Valmistuin Hierontakoulu Atlaksesta koulutetuksi hierojaksi maaliskuussa 2015, siitä lähtien olen toiminut entisellä koulullani hierojana sekä klinikkaharjoittelun valvojana. Valmistumisen jälkeen olen kouluttautunut mm. kinesioteippaus- sekä intialaisen päähieronnan kursseilla. Osteopatiakoulu Atlaksen puolelta taskussa on myös vuoden mittainen MT-kurssi, joka toimi kuin ensimmäisenä askeleena osteopatiaopintojen maailmaan. 2016 aloitin opintoni Klassisen Osteopatian koulutusohjelmassa Osteopatiakoulu Atlaksessa.

Minua kiinnostaa asiakkaissa heidän kokonaisvaltainen hyvinvointinsa. Itselläni on melko värikäs urheilutausta nuoruudesta, joten tiedän myös miltä tuki- ja liikuntaelimistövaivat tuntuvat sekä sen mikä niihin parhaiten helpottaa. Kehonhuollosta on ollut suuri apua myös omalle urheilu-uralle.
Asiakaskuntani koostuu tällä hetkellä noin 10-85 –vuotiaista, mukaan mahtuu niin huippu-urheilijoita, eläkeläisiä kuin innokkaita lapsia. Mahtavinta työssäni on nähdä ihmisten oma oivaltaminen siitä, kuinka kokonaisvaltainen kehomme on.

Älä enää kärsi päänsäryistä tai ikävistä tuki- ja liikuntaelmistön kiputiloista – Nähdään Fysiotrainingissa!

Marjaana Tainola – Varaa aikasi TÄSTÄ