Osteopatia

Osteopaattinen hoitofilosofia on kehitetty vuonna 1874. Osteopaattinen hoitomenetelmä tähtää kehon sisäiseen tasapainoon ja luonnolliseen liikkuvuuteen. Kehon rakenteet muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden.

Nivelen ja sitä ympäröivän tukikudoksen fysiologisen toiminnan häiriöt ja tästä johtuvat nivelen virheasennot (ns. somaattinen dysfunktio) aiheuttavat alaselkäkipuja, päänsärkyä, niskan alueen kipuja ja jäykkyystiloja, iskiashermon ärsytystiloja, rintarangan, olkapään ja kyynärpään kiputiloja (mm. jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää ja hiirikäsi), lonkan alueen vaivoja, reiden ja polven ongelmia sekä nilkan ja jalkaterän kipuja. Tukirangan aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa oireita myös sisäelimien alueelle.

Osaava osteopaatti pystyy hoitamaan ja ennaltaehkäisemään näitä kipuja ja jäykkyystiloja. Nivelten toiminnalliset häiriötilat paranevat ainoastaan asianmukaisella manuaalisella käsittelyllä, lääkkeillä voidaan hoitaa oireita mutta ne eivät poista kipujen syitä.

Oikein tehty manipulaatiohoito on turvallista eikä se yleensä aiheuta kipua.

Osteopaattinen hoito sopii kaiken ikäisille vauvoista ikäihmisiin. Myös raskauden aikaisia selkäkipuja voidaan helpottaa.

Fysioterapia

Fysioterapia perustuu fysioterapiatieteeseen, jonka keskeisenä kiinnostuksen kohteena on ihmisen toimintakyky ja liikkuminen ja näiden suhde yksilön toimintaan, sekä erityisesti toiminnan heikkeneminen ja häiriötilat.

Hieronta

  • parantaa verenkiertoa
  • lisää lymfakiertoa
  • lämmittää lihaksia
  • edistää hormonaalista toimintaa
  • rikkoo arpikudosta
  • lisää lihasten joustavuutta
  • rauhoittavaa niin hoidon aikana kuin sen jälkeenkin

Voicewell

VoiceWell™-metodi on ihmisen äänentuottoelimistöä hoitava sekä yleistä hyvinvointia ylläpitävä terveydenhuollon alue. Hoito kohdistuu laajalle alueelle koko kehoon, mutta erityisesti äänentuottoon osallistuviin rakenteisiin ja lihaksiin (kuten kieleen, kurkunpäähän, hengitykseen, leukoihin ja purentaan).

Hinnasto

HIERONTA

Hieronta 30 min 32 €
Hieronta 45 min 37 €
Hieronta 60 min 42 €
Hieronta 90 min 52 €

OSTEOPATIA / VOICE WELL

Osteopatia 70 – 80 €
(Jari Kauppila 70€, Leila Kenttä 70€, Tiina Lehmuskoski 80€)

Hieronta osteopaattisin tekniikoin 40 – 55 €
(Marjaana Tainola: 40€, Heikki Hämäläinen 45€)

VoiceWell™ 60-90 min 70 – 90€