Kenttä Leila

Osteopaatti, VoiceWell -hoitaja

Olen klassinen osteopaatti, voicewell-hoitaja, energiahoitaja, META-health practitioner. Hoitotyötä olen tehnyt yli 20 vuotta.

META-Health coachingissa jäljitetään sairauden käynnistäjää ja EFT/ Matrix-reimprinting menetelmien avulla prosessoidaan ja puretaan tunteita ja muistoja, jotka ovat pitäneet yllä sairautta/oiretta.

Minua kiinnostaa ääni, sen myötä äänentuottoalueiden hoito, myös enenevässä määrin kehon ja mielen yhteys. Teen pääasiassa osteopatiaa, mutta rohkaisen asiakkaita kokeilemaan myös Voicewell-hoitoa. Voicewell sopii kaikille kehon perushuolloksi, erityisesti laulajille ja puhujille, paljon ääntä käyttäville, myös bruksaus-, tinnitus- ja purentaongelmaisille. Työssäni yhdistelen osaamiani hoitomuotoja tarpeen mukaan.

Harrastuksenani on ollut teatteri, jota olen opiskellut Espoolaisessa taidekoulussa aikuislinjalla useita vuosia. Musiikkia harrastin aktiivisesti kymmenisen vuotta, opiskelin klassista sekä jazzlaulua. Olen laulanut bändissä, lauluyhtyeessä, tehnyt omaakin musiikkia, joten omaan ymmärrystä laulajien, muusikoiden, myös näyttelijöiden hoidossa. Kuitenkin kuka tahansa vauvasta vaariin on tervetullut käsittelyyni!

Leila Kenttä – Varaa aikasi TÄSTÄ