Kati Kajander-Kiri

Koulutettu Hieroja, osteopatian opiskelija, toimitusjohtaja

Fysio Training Finlandissa teen hierontaa osteopaattisin tekniikoin sekä hierontaa. Minulla on vahva usko kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon sisäiseen tasapainoon niin omassa elämässäni kuin asiakasta hoitaessa. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita.

Intohimoni on suomalainen vihreä metsä ja kaunis luonto. Vapaa-aikanani harrastan perheeni kanssa ulkoilua. Myös voimaharjoittelu on ollut intohimoni jo vuosia. Harjoittelun kautta löysin kiinnostuksen liikuntaan.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksessa. Tämän lisäksi olen Fustra-yksilövalmentaja. Jatkokoulutuksena olen suorittanut manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksen, sekä olen aloittanut osteopaatin koulutuksen vuonna 2018. Minulla on myynnin ammattitutkinto, sekä pitkä työhistoria asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Tällä hetkellä toimin lisäksi Hierontakoulu Atlaksen hierojakoulutuksen klinikka esimiehenä, sekä klinikkaharjoittelun valvojana. Haastan jatkuvasti itseäni ammatillisesti ja pyrin kehittämään itseäni mielenkiintoisilla jatkokoulutuksilla.

 

Kati Kajander-Kiri – Varaa aikasi TÄSTÄ