Select Page

 

Ajanvaraus

Terapeuteillamme on vankka kokemus erilaisten kiputilojen ja vammojen hoidosta sekä rasitusvammojen ehkäisystä. Osteopatia on erityisosaamistamme.

Ajanvarauksen voit tehdä Internetissä tai puhelimitse.

Internet-ajanvaraukseen pääset tästä. Ajanvarauksen vasemmasta alareunasta näet seuraavat vapaat ajat valitsemaasi palveluun. Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 040 7030 821. Puhelinajavaraus palvelee ensisijaisesti klo 8-17 välillä.

Huomioithan, että peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Peruutukset vain puhelimitse.

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. ePassilla voi maksaa hierontapalveluita, mikäli käytössä on hyvinvointipassi (sportti- tai kulttuuripassilla ei voi maksaa hierontapalveluita).

Osa palvelujen hinnoista muuttuu 1.9.2019 alkaen.

Varaa aika tästä:

Miten löytää vastaanotolle?
Vastaanotto sijaitsee Kuitinmäen ostoskeskuksen takana. Helpoin reitti on kävellä S -marketin taakse. Vastaanotto on liiketasossa kaupan takana olevan kerrostalon päädyssä. Navigaattoriin kannattaa kirjata osoitteeksi Kuunkehrä. Tällöin navigaattori ohjaa S -marketin eteen.