Hyvinvointisi kiinnostaa meitä

Haluatko päästä eroon elämää rajoittavista kivuista, palautua nopeammin treenien jälkeen tai ihan vain rentoutua? Kärsiikö läheisesi tai perheenjäsenesi kehon vaivoista tai tarvitsee kuntoutusta?

Fysio & Training kuntoutusalan ammattilaiset ovat täällä sinua varten. Olemme aidosti kiinnostuneet asiakkaidemme hyvinvoinnista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Jokaisella terapeutillamme on mittava alan koulutus ja työkokemus. Olemme osteopaattisten hoitojen erityisosaajia.  Osaava osteopaatti pystyy tuloksellisesti hoitamaan ja ennaltaehkäisemään selkäkipua, niskakipua sekä ylä- ja alaraajojen kipuja.

Muita hoitomuotojamme ovat muun muassa hieronta, fysioterapia sekä äänentuottoelimistöä hoitava VoiceWell-hoito.

Ota askel kohti kehon hyvinvointia ja varaa aika Fysio & Training -hoitoihin.

ETSIMME TULEVAISUUDEN TEKIJÄÄ!

Kiinnostaako sinua työ ihmisten hyvinvoinnin parissa, haluat kehittää itseäsi ja olet yrittäjähenkinen? Miltä kuulostaisi ilmainen hierojan ammattitutkinto?

Etsimme oikeaa ihmistä täydentämään Fysio & Training Finlandin tiimiä. Tarjoamme sinulle ILMAISEN koulutuksen Hierontakoulu Atlaksessa (hierojan ammattitutkinnon arvo 2500€)!! Tartu upeaan tilaisuuteen tai vinkkaa kaverille!

Koulutus alkaa 29.1.2019. Opiskelu on monimuoto-opiskelua, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua sekä harjoittelujakson. Opiskelujen aloituksen edellytyksenä on hyvä opiskelumotivaatio ja terveydentila sekä vähintään 18 vuoden ikä. Opintojen jälkeen sinulla on paikka inspiroivassa ja ammattitaitoisessa porukassa Fysio & Training Finlandin tiimissä!

Laita meille 22.1.2019 mennessä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustoistasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä meidän tiimiin. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: kati.kajander-kiri@fysiotraining.fi. Lisätiedot www.fysiotraining.fi

Tutustu meihin ja Hierontakoulu Atlakseen myös somessa:
www.facebook.com/Hierontakoulu
www.instagram.com/atlaskoulutus/ www.instagram.com/fysiotrainingfinland/
... Näytä lisääSee Less

Facebookissa
·Jaa

OSTEOPATIA

Osteopatia lisää kehosi sisäistä tasapainoa ja luonnollista liikkuvuutta.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapia parantaa liikkumista ja toimintakykyä.

HIERONTA

Hieronta auttaa kehoasi palautumaan ja rentoutumaan.

VOICEWELL

VoiceWell keskittyy äänentuottoelimistön hoitoon ja sopii erityisesti puhetyöläisille.